Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Тие никогаш не блокираат сметки бидејќи корисниците успеваат да тргуваат на платформата и да заработат. Клиентот мора да преземе одредени активности што ги прекршуваат условите од неговиот договор со брокерот. Еве ја нашата нова статија за ЧПП за најчестите причини за прекин на деловниот однос помеѓу Olymp Trade и трговецот. Исто така, ќе најдете препораки како да ја вратите вашата сметка на платформата.